Selecteer een pagina

Welkom bij The Fountain!

Vanaf 9 september – tijdens het Happy Life Festival gaan we officieel open en staan Mirjam en ik daar met een kraam! – kun je je gaan inschrijven voor de opleidingen die in eerst instantie worden aangeboden in The Fountain Totaal Opleidingen. Hieronder vind je daarvan vast een lijst.

Je kunt als al bestaande deelnemer aan The Freedom To Fly jouw account hierheen verhuizen met de knop hieronder. En je kunt als je nog geen deelnemer bent aan The Freedom To Fly alle info erover lezen en vast aanschaffen.

En daarna gaat het aanbod zich gestaag uitbreiden, ook met anderen die workshops, trainingen, retraites en Master Classes willen geven bij The Fountain! Ik ben al met verschillende mensen in gesprek en het voelt zoooo goed allemaal! Whieuw!

Schrijf je vooral vast in op de Nieuwtjes van The Fountain. We gebruiken deze lijst om je op de hoogte te houden van waar we mee bezig zijn, wat we ontdekken, wat we willen delen en wat we willen weggeven.

En ja tuurlijk! Bij inschrijven hoort een kadootje. Alleen… die hebben we nu nog niet. Maar in de komende weken, als alles een beetje op de rit zit, komt dat dik in orde. En iedereen die zich nu inschrijft krijgt dat kadootje uiteraard alsnog.

Tot gauw en alle liefs,

Jouw nieuwe account aanmaken

alleen voor deelnemers

Alles over
The Freedom To Fly

voor iedereen!