Data, inschrijven en betaalopties

Kinderen van nu

Opvoeden zonder schuld, schaamte en oordeel

VOOR IEDEREEN | 1880 euro | vrijgesteld van btw

Je kunt bij The Fountain altijd kiezen tussen twee opties als je je inschrijft voor een opleiding. Je kunt alles in één keer betalen, of je kiest voor een betaalregeling en geeft dan zelf aan wanneer je welk bedrag wilt betalen. Da’s wel zo handig en dan kun je rekening houden met bijvoorbeeld vakantiegeld, of je kunt het over een wat langere periode uitsmeren zodat je mee kunt doen ondanks dat je wat minder te besteden hebt per maand.

Alles in een keer

Je voegt via de knop Alles in een keer onderaan deze pagina bij de data van de opleiding waarvoor je kiest toe aan de winkelwagen. Na afrekenen kom je dan op een maillijst voor die specifieke data zodat ik je de informatie kan sturen die je nodig hebt voor een soepele start. De lijst wordt verwijderd nadat de opleiding heeft plaatsgevonden.

Betaalregeling met aanbetaling

Stap 1

Aan het treffen van een betaalregeling zijn kosten verbonden. Die voldoe je in de vorm van een eerste aanbetaling voor de opleiding. Met die aanbetaling ben je al direct ingeschreven, ongeacht wanneer je jouw betaalregeling wilt laten starten. Superhandig! Na afrekenen kom je dan op een maillijst zodat ik je de informatie kan sturen die je nodig hebt voor een soepele start. De lijst wordt verwijderd nadat de opleiding heeft plaatsgevonden.

Je betaalregeling wordt verwerkt in automatische facturen en je krijgt op de door jou gekozen datum vanzelf de eerste factuur.

Stap 2

Nadat je de aanbetaling hebt geregeld wordt je vanzelf naar een formuliertje geleid. In dat formulier geef je aan hoe jouw regeling eruit moet zien. Ja, je kunt ‘m helemaal zelf bepalen! Ik neem contact met je op als er iets niet mogelijk is of wanneer ik een vraag heb, maar dat is nog nooit gebeurd.

Het formulier bestaat uit 4 velden die je moet invullen. Er staat super duidelijke uitleg bij, dus dat zal geen probleem zijn. Hieronder staan die velden, dan kun je er vast over nadenken en alles verzamelen:

1.
Vul de Opleiding + Code in. Die laatste is heel belangrijk voor onze administratie en zodat je de juiste mails krijgt voor toegang tot jouw materiaal. Deze gegevens vind je op elke pagina van de door jou gekozen opleiding op de webiste van The Fountain, kijk maar eens onderaan deze pagina bijvoorbeeld bij de data. En ook op de factuur van jouw aanbetaling voor de opleiding.

2.
Geef steeds een datum op en zet bij elke datum welk bedrag er op die datum op jouw factuur moet staan.

3.
Geef de datum waarop je de eerste factuur wilt ontvangen nog een keertje op, dat is namelijk de startdatum van de facturen.

4.
En vul je email nog eens in. Gebruik hetzelfde emailadres als bij jouw aanbetaling, anders kunnen we de gegevens niet aan elkaar koppelen.

Let er op dat de bedragen samen gelijk zijn aan het opleidingsbedrag zoals op de site vermeld staat (reken effe goed na!). Jouw aanbetaling heeft de meerkosten vanwege de betaalregeling al afgehandeld.

Het lijkt misschien zo op het eerste gezicht wat ingewikkeld maar je wordt door het hele proces heengeleid en je zult zien dat het heel makkelijk gaat! Begin met bepalen hoe je wilt dat jouw regeling eruit ziet.

Startdatum: 19 april 2024

Laatste opleidingsdag: 4 mei 2024

Alle data en tijden

vrijdag 19 en
zaterdag 20 april 2024
Online:
van 10.00 uur tot 13 uur
Zelfstudie en reflectie-opdrachten:
van 13 uur tot 15.30 uur
Online:
van 15.30 uur tot 17 uur
woensdag 24 en
donderdag 25 april 2024
Online:
van 10.00 uur tot 13 uur
Zelfstudie en reflectie-opdrachten:
van 13 uur tot 15.30 uur
Online:
van 15.30 uur tot 17 uur
vrijdag 3 en
zaterdag 4 mei 2024
Online:
van 10.00 uur tot 13 uur
Zelfstudie en reflectie-opdrachten:
van 13 uur tot 15.30 uur
Online:
van 15.30 uur tot 17 uur
woensdag 29 mei en
woensdag 19 juni 2024
Zooms na de opleiding
Van 20.00 uur tot 21.00 uur

VOOR IEDEREEN | Code KVN-R2

Aanbetaling

Alles in een keer

Terug naar de opleidingen