Open, voor alle informatie

Stel je voor…

Stel, je bent een helder licht, puur en uniek en nou ja, divine. En je straalt en beweegt, in prachtige slierten dynamisch licht en je pulseert en zend uit in de prachtigste kleuren en met felle flitsen en dan weer zachte kracht, dan weer snel en dan weer traag en dan weer vloeiend. Dat alles, allemaal. Fenomenaal. Divine. Uniek.

Stel nu, dat over dit licht een sluier ligt. En nog een. En nog een en nog een en nog een. Een stapel van sluiers, een heleboel. Sommigen taai en dik, haast ondoorzichtig, sommigen zo luchtig en licht als een pasgeweven spinneweb. En dat licht eronder, dat schijnt op een gegeven moment niet meer echt door al die sluiers heen. Het is gedempt geraakt. Het is er wel, altijd. Het kan ook nooit weg of er ‘niet’ zijn. Maar het kan niet meer helemaal doorschijnen. Of misschien is het zelfs onzichtbaar. Daar heeft dat licht zelf geen last van verder. Maar voor jou, als mens, voelt het naar. Als op? Leeg? Vermoeid? Ongelukkig? Gefrustreerd? Alsof er iets is, dat weet je zeker, maar je weet niet wat? Als een weten dat er meer is, maar je weet niet hoe?

En stel dat jij hebt besloten dit leven al die sluiers er weer af te trekken. Soms een voor een, soms een paar tegelijk. Je bent vastberaden weer jezelf te zijn, jezelf te kennen, helemaal, puur en echt als de divine being die je werkelijk bent. Je bent vastbesloten jouw licht weer te voelen, te ervaren, te zijn tot in je tenen. En het door je hele realiteit heen te laten schijnen.

Stel, je wilt wakker zijn in wie je werkelijk bent, ontsluierd en puur. En je wilt daar ook uitdrukking aan kunnen geven op jouw eigen unieke manier, zowel met de woorden als met hetgeen je doet. Elke dag. Elke minuut.

Stel, dat jij hebt besloten dit leven vrij te zijn. Vrij om te vliegen.

 

Lees kijk en luister dan vooral verder. Want dan ben je hier op het goede adres, voor alle fasen in jouw proces.

Ontsluieren is wat ik doe. Unveiling the truth of you.

Op maat

Dit jaartraject met intensieve persoonlijke begeleiding van mij vraagt een gedegen kennismaking dus wanneer je geïnteresseerd bent, neem dan contact op. Dan plannen we snel een ontmoeting in!

Integraal onderdeel van Remembering the Plan

 

The Freedom To Fly

Live your true, free and happy life

Open, voor alle informatie

Lezing

Hoe zelfliefde leidt naar vrijheid

Toen ik verloren was in duisternis en angst, toen ik niet meer in staat was ontspanning te voelen op welke manier dan ook, toen ik een leven leidde waarvan ik geen idee had hoe het zover had kunnen komen, toen ik niet meer kon ademen uit afkeer van mezelf en toen ik niet eens meer kon huilen omdat ik niets meer kon voelen – toen stond alles, ineens, stil. En ik verdrink volledig geluidloos in dit ene moment van eindeloosheid. Dit eindeloze besef van hoe je niet moet leven. Dan opent er iets. En daarna begin ik me te herinneren.

Deze lezing is een reis, een sprookje. Waanzinnig persoonlijk en kwetsbaar, met een waarlijk Happy End – maar zonder enige pretentie of ‘kijk mij gelukkig zijn’.

Een inspirerend verhaal om mee naar huis te nemen en je hart erdoor te laten verwarmen. Want zelfliefde zit in ons allemaal en leidt gegarandeerd naar vrijheid.

Alle ervaringen