Stel je voor …

Stel, je bent een helder licht, puur en uniek en nou ja, divine. En je straalt en beweegt, in prachtige slierten dynamisch licht en je pulseert en zend uit in de prachtigste kleuren en met felle flitsen en dan weer zachte kracht, dan weer snel en dan weer traag en dan weer vloeiend. Dat alles, allemaal. Fenomenaal. Divine. Uniek.

Stel nu, dat over dit licht een sluier ligt. En nog een. En nog een en nog een en nog een. Een stapel van sluiers, een heleboel. Sommigen taai en dik, haast ondoorzichtig, sommigen zo luchtig en licht als een pasgeweven spinneweb. En dat licht eronder, dat schijnt op een gegeven moment niet meer echt door al die sluiers heen. Het is gedempt geraakt. Het is er wel, altijd. Het kan ook nooit weg of er ‘niet’ zijn. Maar het kan niet meer helemaal doorschijnen. Of misschien is het zelfs onzichtbaar. Daar heeft dat licht zelf geen last van verder. Maar voor jou, als mens, voelt het naar. Als op? Leeg? Vermoeid? Ongelukkig? Gefrustreerd? Alsof er iets is, dat weet je zeker, maar je weet niet wat? Als een weten dat er meer is, maar je weet niet hoe?

En stel dat jij hebt besloten dit leven al die sluiers er weer af te trekken. Soms een voor een, soms een paar tegelijk. Je bent vastberaden weer jezelf te zijn, jezelf te kennen, helemaal, puur en echt als de divine being die je werkelijk bent. Je bent vastbesloten jouw licht weer te voelen, te ervaren, te zijn tot in je tenen. En het door je hele realiteit heen te laten schijnen.

Stel, je wilt wakker zijn in wie je werkelijk bent, ontsluierd en puur. En je wilt daar ook uitdrukking aan kunnen geven op jouw eigen unieke manier, zowel met de woorden als met hetgeen je doet. Elke dag. Elke minuut.

Stel, dat jij hebt besloten dit leven vrij te zijn. Vrij om te vliegen.

Lees kijk en luister dan vooral verder. Want dan ben je hier op het goede adres, voor alle fasen in jouw proces.
Ontsluieren is wat ik doe. Unveiling the truth of you.

Lees hier het ebook of luister naar Podcast aflevering 7.

Uit de Illusie. In jezelf
Daar waar alles klopt

Als dit met je resoneert, weet je weer een beetje meer zeker dat dit the place to be is!

Lees hier het ebook of luister naar Podcast aflevering 7.

Uit de Illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt.

Als dit met je resoneert, weet je weer een beetje meer zeker dat dit the place to be is!

Bekijk hier de eerste aflevering van de serie

Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord van Love and Light TV

Herkenbaar? Vallende kwartjes? Interesse? Kijk dan vooral ook hier de andere vier afleveringen waarin alles wordt uitgewerkt!

En als je dan nog steeds denkt, yep, this is me, dan zit je zekersteweten goed hier.

Nu kun je drie dingen doen, en de volgorde is up to you.

Verdiep je in The Freedom To Fly

Hier onder vind je daarvoor het ebook met de praktische informatie over alles wat het inhoudt, inclusief wat het kost. Verder vind je korte informatieve filmpjes waarin ik de meest gestelde vragen beantwoord. En bekijk vooral de reviews en ervaringen van deelnemers..

Maak een afspraak

Ben je geïnteresseerd in een van de The Freedom To Fly Opleidingen? Boek een Free Meeting via Contact. Tijdens deze meeting maken we kennis met elkaar, sparren we over wat jij wilt en kun je al jouw vragen stellen.

Weet jij inmiddels zeker dat je dit wilt doen?

Schaf The Freedom To Fly vast aan en erin duiken, en dan beslis je later of en wat voor soort begeleiding je wilt! Gebruik de knop hieronder en kies als je Nederlandstalig bent voor de Nederlandse versie. De Internationale versie bevat (nog) veel minder materiaal.

Ga naar Meteen Bestellen

Wil jij gratis
deelnemen aan
The Freedom To Fly?

Dat kan! Ik heb een heleboel materiaal voor je. Van inspiratie en inzichten tot oefeningen en praktische handvatten en alles daartussen in.

En er komt steeds weer meer bij.

Via onderstaande knoppen ga je naar dat materiaal, op een andere website.

Eerste module van The Money Program – Veiligheid en Vertrouwen

Love and Light
Podcast + TV + Blog

Wil jij diepgaander
deelnemen aan
The Freedom To Fly?

Lees dan hieronder precies welke manieren daarvoor zijn, luister naar antwoorden op de meest gestelde vragen en bekijk vooral ook de reviews van deelnemers. Zij weten immers het beste hoeveel en wat voor impact The Freedom To Fly op hun leven heeft!

Het ebook van The Freedom To Fly

In dit ebook staat alle (praktische info) over The Freedom To Fly.
En ook alle info over de diverse opleidingen die je kunt volgen:

• Ondernemen Buiten De Consensus

• Onderwijs en Organisatie

• De opleiding Free To Fly Coach

Er komt snel een jaaropleiding waarin je The Freedom To Fly helemaal begeleid in een groep doorloopt. Wil je op de hoogte zijn? Schrijf je dan hier in op de Nieuwtjes van The Fountain. Of maak even een afspraak met me via contact, altijd superleuk je te spreken!

Ervaringen en reviews van deelnemers

Inge van Schooten

over Met Persoonlijke Begeleiding

Femia Mensink

over Met Intensieve Begeleiding

José Koster

over Ondernemen Buiten de Consensus

Ga hier naar nog veel meer ervaringen en reviews op de site van Marieke

Antwoord op de meest voorkomende vragen

Onderstaande vragen worden uitgebreid in het ebook behandeld, maar hier vast een snel antwoord op de meest voorkomende vragen:

Kan ik al beginnen en hoe lang duurt het?
Hoe zit het met de betalingsregeling?