Stel je voor …

Stel, je bent een helder licht, puur en uniek en nou ja, divine. En je straalt en beweegt, in prachtige slierten dynamisch licht en je pulseert en zend uit in de prachtigste kleuren en met felle flitsen en dan weer zachte kracht, dan weer snel en dan weer traag en dan weer vloeiend. Dat alles, allemaal. Fenomenaal. Divine. Uniek.

Stel nu, dat over dit licht een sluier ligt. En nog een. En nog een en nog een en nog een. Een stapel van sluiers, een heleboel. Sommigen taai en dik, haast ondoorzichtig, sommigen zo luchtig en licht als een pasgeweven spinneweb. En dat licht eronder, dat schijnt op een gegeven moment niet meer echt door al die sluiers heen. Het is gedempt geraakt. Het is er wel, altijd. Het kan ook nooit weg of er ‘niet’ zijn. Maar het kan niet meer helemaal doorschijnen. Of misschien is het zelfs onzichtbaar. Daar heeft dat licht zelf geen last van verder. Maar voor jou, als mens, voelt het naar. Als op? Leeg? Vermoeid? Ongelukkig? Gefrustreerd? Alsof er iets is, dat weet je zeker, maar je weet niet wat? Als een weten dat er meer is, maar je weet niet hoe?

En stel dat jij hebt besloten dit leven al die sluiers er weer af te trekken. Soms een voor een, soms een paar tegelijk. Je bent vastberaden weer jezelf te zijn, jezelf te kennen, helemaal, puur en echt als de divine being die je werkelijk bent. Je bent vastbesloten jouw licht weer te voelen, te ervaren, te zijn tot in je tenen. En het door je hele realiteit heen te laten schijnen.

Stel, je wilt wakker zijn in wie je werkelijk bent, ontsluierd en puur. En je wilt daar ook uitdrukking aan kunnen geven op jouw eigen unieke manier, zowel met de woorden als met hetgeen je doet. Elke dag. Elke minuut.

Stel, dat jij hebt besloten dit leven vrij te zijn. Vrij om te vliegen.

 

Lees kijk en luister dan vooral verder. Want dan ben je hier op het goede adres, voor alle fasen in jouw proces.

Ontsluieren is wat ik doe. Unveiling the truth of you.

Lees hier het ebook of luister naar Podcast aflevering 7.

Uit de Illusie. In jezelf
Daar waar alles klopt

Als dit met je resoneert, weet je weer een beetje meer zeker dat dit the place to be is!

Lees hier het ebook of luister naar Podcast aflevering 7.

Uit de Illusie. In jezelf. Daar waar alles klopt.

Als dit met je resoneert, weet je weer een beetje meer zeker dat dit the place to be is!

Bekijk hier de eerste aflevering van de serie

Alles in een nieuw licht | Vraag na vraag beantwoord

Herkenbaar? Vallende kwartjes? Interesse? Kijk dan vooral ook de andere vier afleveringen waarin alles wordt uitgewerkt!

En als je dan nog steeds denkt, yep, this is me, dan zit je zekersteweten goed hier.

Lees het ebook en maak een afspraak

Ben je nog steeds of nu écht geïinteresseerd? Lees dan het ebook hieronder en boek een Free Meeting via Contact. Tijdens deze meeting maken we kennis met elkaar, sparren we over wat jij wilt en kun je al jouw vragen stellen.

The Freedom To Fly is de bodem onder je voeten, het fundament onder elke levensstijl en elk gebied in je leven.

Remembering the Plan

Op dit moment is The Freedom To Fly alleen te volgen als geïntegreerd onderdeel van Remembering The Plan.

Dit jaartraject met intensieve persoonlijke begeleiding van mij vraagt een gedegen kennismaking dus wanneer je geïnteresseerd bent, neem dan contact op. Dan plannen we snel een ontmoeting in!

Ervaringen van deelnemers

Inge van Schooten

Femia Mensink

José Koster

Alle ervaringen