Heart to Heart Day

Goeie gesprekken, herkenning en magie

GRATIS | VOOR IEDEREEN

Onderaan de pagina kun je inschrijven

Dit is een dag van pure blijdschap, van vieren en delen, weten en herinneren en elkaar ontmoeten op een heel ander niveau. De Heart to Heart Day is te bezoeken voor hen die zin hebben in het ontmoeten van gelijkgestemden in een magische omgeving. Een warme dag vol herkenning, erkenning en (regelmatig slappe) lach.

Als je laat weten dat je komt kan ik ervoor zorgen dat er ook plaats voor je is. Daarvoor vul je even jouw naam en email in om jouw komst vast feestelijk aan te kondigen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon aan komen waaien!

Hoe dan ook tot gauw,

Alle (praktische) info

De Heart to Heart Day is ontstaan als onderdeel van het vroegere Intensive Traject. Omdat heel veel van mijn klanten zich eenzaam en alleen voelen in alles wat ze ervaren en meemaken, in de manier waarop ze naar de wereld kijken, de manier waarop ze dingen zien en horen en voelen en weten die anderen gewoon vaak ‘missen’, was er al gauw een moment geboren om bij elkaar te komen en te delen. Maar ik wilde ook een gewoon hele fijne dag organiseren om te vieren wat voor mooie processen mensen doormaken. Met lekker eten en drinken, met veel lachen en herkenning, met verhalen en plezier. Een dag om eer te doen aan jezelf, om te vieren wie je bent ook al valt het allemaal soms niet mee, om gewoon, lekker te ZIJN.

Het werd in de loop van tijd duidelijk dat niet alleen klanten behoefte hadden aan zo’n dag. En daarom is de Heart to Heart Day inmiddels voor iedereen te bezoeken.

Hoe ziet de dag er uit

We verzamelen om 11 uur bij Beum in Het Bewaarde Land of bij Eazee in Egmond aan Zee. Je vindt het adres daar op de site. Daar drinken we wat, komen we aan en zakken in de dag. Van daaruit maken we een wandeltocht door het Bewaarde Land in Dorst, of over het strand in Egmond. Beide plekken zijn magisch! Er is daar veel gebeurd en ik vertel je er graag over. De dag eindigt meestal rond een uur of 4-5, maar er zijn ook altijd mensen die nog graag samen willen eten. Soms overnachten er zelfs mensen, of de nacht ervoor! Om er echt even lekker uit te zijn, een soort Personal Retreat zou je kunnen zeggen.

Als het regent, stormt of sneeuwt

Dan gaat de dag gewoon door. Regenkleding en laarzen zijn handig. Maar als Beum of Eazee dicht zijn wegens omstandigheden kan dit niet, want dan bevriezen we met z’n allen en hebben we nergens om op te warmen. Dan neem ik tijdig contact op via de lijst voor de betreffende datum (daarom is het ook belangrijk het formuliertje in te vullen met jouw naam en email).

Eten, drinken en dieetwensen

Eten en drinken die dag kun je zelf regelen. Inmiddels zijn dieetwensen zo gevarieerd dat dit simpelweg het makkelijkste is! beide locaties hebben een fantastische kaart!

Wat gebeurt er nu verder

Als je jouw naam en email invult hebt kom je op het lijstje en ik zie je vol blijde verwachting daar! Wil je komen aanwaaien? Dat kan ook. Er is wel altijd kans dat het niet doorgaat om wat voor reden dan ook, of dat we besluiten ergens anders heen te gaan, of iets anders wijzigt. Ik kan je dan niet op de hoogte houden.

Toch maar niet

Stel, er komt iets tussen en je wilt afzeggen. Laat het me dan zo snel mogelijk weten ivm reserveringen. Je kunt je makkelijk uitschrijven via de welkomstmail, onderaan de email.

13 maart 2024 | bij Beum in Het Bewaarde Land

21 september 2024 | bij Eazee in Egmond aan Zee

Terug naar Reizen en Retraites