Facebookgroep

Als je wilt, kun je deel uitmaken van de privé Facebookgroep The Freedom To Fly. De mensen die kiezen voor dit programma houden vaak niet zo van groepen. Veel mensen kiezen niet voor de verstrengeling die dat vaak met zich meebrengt. In deze groep zal je deze verstrengeling dan ook niet voelen. Het is er erg rustig! En in de eerste module van het programma leer je direct al jezelf energetisch los te maken van groepen zodat je jouw unieke reis kunt maken.

De groep geeft je dan zonder gedoe een plek om allerlei praktische vragen stellen over het toepassen van alles wat je leert, in jouw dagelijks leven. En over het programma zelf.

Je vindt de groep hier: www.facebook.com/groups/thefreedomtofly/

Ik voeg je toe zodra je een verzoek indient. Bij aanmelden moet je even een aantal vragen beantwoorden, zo zie ik meteen dat je deelneemt aan The Freedom To Fly.

Vragen

Als je vragen hebt, hoe klein ook, wacht niet. In de privé Facebookgroep krijg je meestal het snelst antwoord.

Algemene voorwaarden en privacy

Wanneer je enthousiast bent over wat je allemaal leert en leert kennen, wil je misschien ook graag delen. Daaraan zijn voorwaarden verbonden, dat begrijp je. Welke dat zijn, lees je in de Algemene Voorwaarden. Daarin staat trouwens nog veel meer wat van belang voor je is. En ook de Privacy Verklaring is belangrijk, het gaat immers om jou. Lees ze alsjeblieft aandachtig door.